Blog

Ulike typer Rubiks kube

Etter man har begynt med å leke med Rubiks Cube og har lært hvordan den kan løses, blir man fort forelsket i hele spillet. De aller fleste av oss starter med den tradisjonelle 3×3 som er den originale alle kjenner. Men etterhvert utvides til andre versjoner.

Faktisk er listen over ulike varianter av disse kubene nesten uendelig. Det er en egen hobby og interesse å spare på alle ulike typene av kuber som eksisterer, og gjerne uskrevne regler for hvilke kuber en seriøs samler bare «må ha».

De kubene de aller fleste mener du «må ha» dersom du skal samle på kuber, er disse;

Bli en samler!

Blir du først bitt av Rubiks Cube, så blir du bitt.

Det finnes oversikter over hvilke butikker som tilbyr de beste kubene, og ikke minst eksisterer det også egne Facebook-grupper som tilbyr kjøp og salg av kuber. Og de er populære!

EBAY er din venn

På Ebay finner du alt du trenger hvis du vil gå litt bananas på å shoppe kuber. Dog skal du være klar over at det også er mye «crap» der. Pass på at du bestiller eksakt det du skal ha, og ikke kjøper noe billig Kina-kopier.

Kjøp kuber av Rubiks Entertainer – Rune

Du kan også kjøpe kuber direkte på denne websiden av Rubiks Entertainer – Rune. Her selger jeg de mest brukte 3×3 kubene som jeg selv benytter, som er gode kuber både for nybegynnere og viderekommende. Ta en titt i shoppen!